Info

 
Vi startede i 2007 med at planlægge malegruppen. På den stiftende generalforsamling besluttede vi at kalde os Guldaldermalerne, idet gruppen bestod af elever fra Birthe Jarlbæk blomster maleskole, hvor vi malede i guldalderstil.. Senere, da gruppen blev udvidet, skiftede vi navn til Giza-kunstgruppe, men for at gøre gruppens navn mere internationalt hedder vi nu GIZA-ART.

Vi er en selvstændig og upolitisk kunstgruppe på 6 billedkunstnere, hvis kunstneriske udtryk spænder fra naturalisme, figurativt, naviistisk og over rene koloristiske abstraktioner, guldaldersstil samt makrofotografi.

Vi mødes og maler sammen en gang om måneden. Formålet er at skabe og fremme et godt socialt netværk indenfor malerkunsten, hvor vi afslappet kan give hinanden støtte og inspiration.

Vi har ingen styregruppe. Beslutningerne tages, når vi er sammen på vore maledage.

Vi afholder kurser og udstillinger efter gruppens behov.

Er du, efter at have set vores aktiviteter her på hjemmesiden, blevet interesseret i at besøge osen af vore maledage, så kontakt en af gruppens medlemmer, og vi vil med glæde aftale en dag, hvor vi kan mødes.

Vi kan arrangere udstillinger af en eller flere af vores medlemmers værker og kommer gerne tli et uforpligtende møde for at aftale nærmere.